Kim har ordet - Nielsen-Banden

Nielsen-Banden
The sound of quality
Gå til indhold

Kim har ordet

Hvem er vi så
M in fornøjelse ud i den musiske verden startede allerede, da jeg gik på HTX i Viborg. Der blev rodet med en Amiga 500`s musikgenerator. -Og det lød formiddabelt. Men det var forbundet med visse problemer, når musikken skulle tastes ind via et tastatur. Dette medførte, at der blev anskaffet et Roland E16 keyboard. Det gav andre boller på suppen.

Da jeg flyttede til Han Herred og blev bosat i en ungdomsbolig, blev øjnene åbnet for kontrabassen som instrument. Det gav visse, interessante oplevelser både med naboer (de tog det rimeligt pænt) og min daværende Citroen Visa. En Visa er simpelt hen for lille til en kontrabas. Siden er der kommet en el-bas til, som jeg også behersker mesterligt.

I dag er jeg vist mest at betegne som deltidsmusiker; Kontrabassen bibringer en række interessante oplevelser, men ingen penge. Pengene strømmer til gengæld ind via el-bassen, som flittigt bruges i et professionelt band, der turnerer rundt i Jylland. Jeg synger internationale tophits i orkesteret, når jeg ikke justerer på enten lys eller lydmixeren
Tilbage til indhold